t f l
^

Reisexperts gezocht!

Reiswensen van reizigers beginnen vaak met ‘een goed idee’; bijvoorbeeld gehoord van anderen, gezien op het internet, in een magazine of op televisie. En dan begint de zoektocht om de reis daadwerkelijk te kunnen realiseren. Een hoop inspiratie en informatie, maar vaak zien reizigers door de bomen het bos niet meer.

Als reisexpert help je graag reizigers hun reiswensen waar te maken. Soms een onderdeel, soms een compleet verzorgde reis. Maar altijd met een doordacht advies wat alleen jij als reisspecialist kan geven.

Meedoen als reisexpert?
Reiswensen.nl koppelt reiswensen aan reisexperts; zowel gespecialiseerde reisorganisaties als zelfstandige reisadviseurs. Het werkt simpel:

  1. Een reiziger vermeldt op onze site zijn of haar reiswensen.
  2. Reiswensen.nl koppelt de reiswensen aan één of meerdere reisexperts.
  3. Als reisexpert kun je alle details van de reiswens(en) inzien en hier vervolgens op reageren met jouw vrijblijvende reisaanbod/offerte voor (een deel van) de reis. Ook kun je eventueel vragen stellen en de reiziger extra informatie sturen of verwijzen naar specifiek aanbod op je eigen website. Reacties worden rechtstreeks aan de reiziger verstuurd.
  4. De reiziger kan contact met je opnemen om de reis nader te bespreken en een boeking te doen. De volledige afhandeling verloopt rechtstreeks.

Voordelen voor reisexperts

  • Gratis inschrijven
  • Geen commissie afdracht
  • Uitbreiding van je klanten netwerk
  • Profilering op Reiswensen.nl
  • Zelf reissuggesties plaatsen ter inspiratie (in ontwikkeling)
  • Aanhaken bij themacampagnes (in ontwikkeling)

 

Met welk specialisme kan jij reizigers adviseren over hun reiswensen? We komen graag met je in contact: